Millie Jean – bilebändi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

  • Paljon keikka maksaa?

Keikan hintaan vaikuttaa moni asia: bändin kokoonpano, välimatka keikkapaikalle, viikonpäivä, sesonki ja yleinen varaustilanteemme. Yleisesti hintamme ovat samalla tasolla muiden pääkaupunkiseudun bilebändien kanssa. Lähettämällä meille tarjouspyynnön saat henkilökohtaisen hintatarjouksen tavallisesti jo saman päivän aikana.

Tyypillinen hinta muutaman tunnin keikalle pääkaupunkiseudulla 4-henkisellä kokoonpanolla on n. 2000 euroa sisältäen tekniikan, valot, matkakulut ja kaikki muut kulut. Keikkailemme myös edullisemmin pienemmillä kokoonpanoilla. Ota yhteyttä ja pyydä yksilöllinen tarjous juuri sinun tapahtumaasi!

  • Mitä kappaleita soitatte?

Katso kokonainen biisilistamme täältä. Keikan ohjelmistosta sovitaan aina keikkakohtaisesti. Ollaan yhteyksissä, jos sinulla on erityisiä toiveita musiikkigenreistä tai yksittäisistä kappaleista. Voit myös antaa bändille vapaat kädet soittaa tilaisuuteen sopivia kappaleita. Laajan keikkakokemuksemme perusteella tiedämme, millainen ohjelmisto sopii erilaisiin tilaisuuksiin.

  • Voitteko esittää kappaleita, joita ei ole biisilistallanne?

Jos erityisesti toivomaasi kappaletta ei ole biisilistallamme, niin voimme todennäköisesti harjoitella sen ennen keikkaa. Varsinkin hääkeikoilla on tavallista, että bändi ottaa hääparin toivoman häätanssin haltuun ennen tilaisuutta.

  • Esiintymistilassa ei ole äänentoistotekniikkaa, pystyttekö tuomaan kaiken tarvittavan tekniikan?

Tuomme normaalisti mukanamme kaiken tarvittavan tekniikan soittimista ja kaiuttimista pieneen valosettiin. Jos esiintymistilassa kuitenkin on valmiiksi ammattikäyttöön soveltuva äänentoisto, niin sovitaan sen käytöstä tarkemmin.

  • Voiko äänentoistoanne ja mikrofonia käyttää spiikkeihin ja taustamusiikin soittamiseen Spotifystä.

Kyllä! Sovitaan yksityiskohdista etukäteen. Tarvittaessa kauttamme järjestyy joustavasti äänentoisto tilaisuuteesi vaikka koko päiväksi ja yöksi. Vuokraamme äänentoiston ohella myös värillisiä juhlavaloja.

  • Voitteko soittaa taustamusiikkia ruokailun aikana ennen varsinaisia bileitä?

Kyllä! Sovitaan yksityiskohdista etukäteen.

  • Mikä on toiminta-alueenne?

Ensisijaisesti pääkaupunkiseutu ja lähikunnat, mutta toisinaan soitamme keikkoja myös esimerkiksi Turussa ja Tampereella noin parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Olosuhteista riippuen keikat kauempanakin voivat olla mahdollisia järjestää.

  • Paljon bändi tarvitsee soittotilaa? Onko esiintymislava välttämätön?

3×4 metriä riittää erinomaisesti. Tarvittaessa vähän vähempikin. Jos tilaa on niukasti, niin ollaan yhteyksissä etukäteen. Hyvin pienessä tilassa voimme soittaa keikan pienemmällä tekniikalla. Esiintymislavan puute ei ole ongelma.

  • Missä teidät voi nähdä seuraavan kerran livenä?

Keikoistamme 99% on yksityistilaisuuksissa. Julkisia keikkoja on silloin tällöin ja ilmoitamme niistä Facebook-sivullamme. Arvosteluita menneistä keikoistamme voit lukea Google-profiilistamme ja Facebookista.

Takaisin etusivulle