Millie Jean – bilebändi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

  • Paljon keikka maksaa?

Keikan hintaan vaikuttaa moni asia: bändin kokoonpano, välimatka keikkapaikalle, viikonpäivä, sesonki ja yleinen varaustilanteemme. Yleisesti hintamme ovat samalla tasolla muiden pääkaupunkiseudun bilebändien kanssa. Lähettämällä meille tarjouspyynnön saat hintatarjouksen todennäköisesti saman päivän aikana!

  • Mitä kappaleita soitatte?

Katso kokonainen biisilistamme täältä. Keikan ohjelmistosta sovitaan aina keikkakohtaisesti. Ollaan yhteyksissä, jos sinulla on erityisiä toiveita musiikkigenreistä tai yksittäisistä kappaleista.

  • Voitteko esittää kappaleita, joita ei ole biisilistallanne?

Jos erityisesti toivomaasi kappaletta ei ole biisilistallamme, niin voimme todennäköisesti ottaa sen haltuun ennen keikkaa. Varsinkin hääkeikoilla on tavallista, että bändi treenaa hääparin toivoman häätanssin esityskuntoon ennen häitä.

  • Esiintymistilassa ei ole äänentoistotekniikkaa, pystyttekö tuomaan kaiken tarvittavan tekniikan?

Tuomme normaalisti mukanamme kaiken tarvittavan tekniikan soittimista ja kaiuttimista pieneen valosettiin. Jos esiintymistilassa kuitenkin on valmiiksi ammattikäyttöön soveltuva äänentoisto, niin sovitaan sen käytöstä tarkemmin.

  • Voiko äänentoistoanne ja mikrofonia käyttää spiikkeihin taustamusiikin soittamiseen Spotifystä.

Kyllä! Sovitaan yksityiskohdista etukäteen.

  • Voitteko soittaa taustamusiikkia ruokailun aikana ennen varsinaisia bileitä?

Kyllä! Sovitaan yksityiskohdista etukäteen.

  • Mikä on toiminta-alueenne?

Ensisijaisesti pääkaupunkiseutu ja lähikunnat, mutta toisinaan soitamme keikkoja myös esimerkiksi Turussa ja Tampereella noin parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Olosuhteista riippuen keikat kauempanakin voivat olla mahdollisia järjestää.

  • Paljon bändi tarvitsee soittotilaa? Onko esiintymislava välttämätön?

3×4 metriä riittää erinomaisesti. Tarvittaessa vähän vähempikin. Jos tilaa on niukasti, niin ollaan yhteyksissä etukäteen. Hyvin pienessä tilassa voimme soittaa keikan pienemmällä tekniikalla. Esiintymislavan puute ei ole ongelma.

  • Missä teidät voi nähdä seuraavan kerran livenä?

Keikoistamme 99% on yksityistilaisuuksissa. Julkisia keikkoja on silloin tällöin ja ilmoitamme niistä Facebook-sivullamme. Arvosteluita menneistä keikoistamme voit lukea mm. Facebookista ja Google-profiilistamme.

Takaisin etusivulle